Changed plans

Jao det blev ingen rundtur i Sthlm igår tyvärr så jag har cero pictures att visa. Men hey, hade as kul igår ändå!
Det började med att vi åkte typ halv 9 ifrån campingen till Sthlm sov nästan hela vägen hehe som alltid:P Så fort jag sätter mig i en bil somnar jag haha väldigt social med andra ord.
Men iaf så var vi la i Sthlm vid 11 om jag inte minns fel. Vi åkte direkt ut till Saltsjöbaden för att träffa våra gamla familje vänner som btw vi inte har sett på 15 år:O shit jag var bara ngr månader senast vi såg dem haha starka minnen där. Men oj så trevlig dem är!!
Det hela slutade med att jag och deras son Alexander som även han 95:a åkte till Gröna Lund tsm med hans kompisar. Det var riktigt roligt och dem var hur schysta som helst. Tack för den grymma dagen! Dem fick med mig i Insane hade inga som helst tankar på att åka den haha. Det var "out of my limits". Betedde och såg pinsamt rädd ut haha. Som tur va så fick vi en "vagn" som inte snurrade på sig en enda gång tack gudXD Såg att dem sålde belgiska våfflor så jag sparde mig hela dan för att köpa en. När jag väl gjorde det så var den tvär äcklig usch. Åt bara halva resten fick åka i sopptunnan. På vägen ut så såg vi två limousiner var av en var helt rosa herregud dröm alltså sån ska jag ha ng dag. Måste bara tillägga gud va mycket fjortisar det hänger på grönan helt otroligt!! Random men var tvungen. Amy om du ser detta det fanns langos på Gröna Lund omg ville ha:P
Idag började dagen med 28 grader och sol kan ju knappt bli bättre. Så gick ut och solade lite men tror ej att jag har fått ng färg:/ Har typ läst hela dagen och gått och handlat. Måste bara tipsa om en bok som jag blev tipsad av Hanna tack!
"Elsas mode" heter den har fastnat för den nu vill inte sluta läsa den gör så att jag vill blogga haha. Men den är verkligen värd att kolla upp.
Nu sitter jag här och bloggar medans jag hör hur vattnet öser ner där ute ganska mysigt ändå!
xoxo much love to you all
Tekopparna den absolut grymaste attraktionen
Hihi tyckte bilden blev niceig faktiskt:P
Bild från google på Insane;)

Kommentarer
Postat av: Amy

Ååå jag såg det nyss :P hahahaha jag vill ha Langos nuu:D:D <3

2011-08-15 @ 11:01:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0