Club Nordic

Jag säljer biljetter till Club Nordic grand final 29 maj, 3D show. Discot är i Gothia Arena.
Ring mig: 0704868528


TV

Nu sitter jag med datan och kollar på TV som vanligt:P. Snart börjar Ugly Betty och sen Desperate Housewives yeah mina favo program. Efter bloggandet måste jag börja med min svenska läxa. Man ska sriva en insändare och jag vet verkligen inte vad jag ska skriva.
Förra svenska läxan gick as dåligt det vah typ fel överallt. Jag tror nog att jag kommer få G i svenska. Lite pinsamt faktiskt för det borde va ett ämne som typ alla som bor i sverige är bra på.
Imon ska jag och Amy (kanske Arlinda) gå på bio efter skolan. Vi har inte bestämmt film än men jag vill se "Remember me" med Robert Pattinson. Typ alla som har sett den säger att han e as snygg i filmenXD.
xoxo bitchesLite ego pics

 
Failed

Hejsan!!
Hade sovmorgon idag fett skönt. Jag hade tyska-test och fysik-prov och båda gick åt HELVETE.
Jaaaa snart ledig igen. Få se vad jag ska hitta på hehe. Nu sitter jag här som en tjock gorilla och kollar på MTV.
Idag har jag ätit vindruvor:P från Nor och två chokladbitar och en macka. Asså jag ångrar verkligen att jag åt choklad bitarna för jag måste vara fin till konfirmationen. Aja ses lite senare.
xoxo

Godnatt

Ska lägga mig nu godnatt.
xo

Glass i mera lass

Go kväll everybody!!
Lite senare på kvällen kom Winnie till mig:D. Det va as kul jag, Amy, Arlinda och Winnie satt i mitt rum och ringde typ till alla vi kände:P Tänker inte säga vf men det vah kul iaf.
Sen åt jag thai-mat de va inte gott:( Känner mig helt uppblåst har fan ätit två glassar idag. Jävlar vad jag kommer att bli tjock kommer typ gå upp 2 kg hahaha.
Först åt jag en mini daim-glass sen åt jag en sandwich. Det vah gott och så men har dåligt samvete nu:( Plus att jag har ätit massa mackor blähh mår illa när jag tänker på det.
20 dagar kvar till min konfirmation pallar fan inte men det e ändå skönt att det snart e över. Jag har fan lidit i nästan ett år. Med att gå till kyrkan. Till dig som ännu inte har konfirmerats säger jag bara gö inte det. Lyd mitt råd du kommer att tacka mig. Jag längtar efter presenterna:P 
Aja ska snart gå och lägga mig för det e fucking skola imon uhhh hatar skolan. Plus att jag har fysik-prov på tisdag asså pallar inte men det e soft att man är ledig torsdag och fredag iaf.
xoxo bitches

 

Tråk Söndag

Tjaa!!
Idag gick jag upp 10:00 och åt en macka sedan gjorde jag mig ordning. För jag Winnie, Amy och Nadja skulle till stan för att Simon. Uhhh han vah inte snygg och OMG vad tråkigt vi hade.
Vi bah aha vad ska vi göra nu då typ hela tiden. Men sen åkte vi till backaplan och Simon och hans kompis gick hem. Sen åkte vi till .... och han vah inte där så vi fick åka till Valhalla. OMG det va ännu tråkigare vi satt typ i en timme och kollade på volleyboll blähhh. Det luktade as mycket svätt och det vah as varmt. Fy fan vad man han har slösat bort sin dag asså på världens tråkigaste killar. ÅHHH e så irriterad. Så nu sitter jag här med Arlinda och Amy snart ska vi gå ut see you later.
xoxo bitches

Bilder från idag:


Inne i Gina väntar på Simon


Finaste bilden i veckan hahaha 

Blogg

Sitter här nu framför datorn och fixar min blogg. Har typ hållt på med den i 3 timmar. Måste nog gå och lägga mig snart.
xoxo bitches

Lördag is da shit

Tjoo everybody!!
Idag sov jag till 11 och det e verkligen länge för mig. Men det va as skönt.
Jag gjorde mig i ordning. Efter en timme åkte jag, Amy och mamma till backaplan för att kolla efter ett par konfirmations skor.
De var as snygga älskar dem (bild nedan).
Bläh hata konfa det är snart äntligen över.
Sedan åkte vi hem. Jag och Amy satte på chattroulette :P hahaha (as kul).
Hon var tvungen att gå hem sex så jag bara satt hemma och kollade på tv.
Jag fick typ fläskfilé med pomes frites till middag det va ganska gott. Efter det så satte jag på en film som hette "The lost world" den va inte så bra men rolig. Och nu sitter jag h'r och bloggar ska snart se på en till film.
Så idag har jag inte gjort ng roligt typ bara chillat hemma mest. Inte precis det roligaste på en lördag kväll men vad ska man göra. Det kommer ju fler lördagar. Nästa vecka går man ju bara i skolan i tre dagar för det e typ kristi himmel färd elr nåt så det kommer bli soft. Kommer såklart hitta på ng roligt som vanligt hehehe;)
xoxo bitches


                                                                      


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0