Tonight tonight

http://www.youtube.com/watch?v=QzlNFcT2aOE&ob=av2e denna låt kmr va sönder spelade om ca. 4 dagar haha

Chuy's

Hej hej
Denna vecka kan jag sumera så här skola och gym. Ja det är basicly it! Jag har varit på gymmet alla dagar denna veckan förutom fre känner mig stolt asså.
Imorgon flyttar jag till min nya familj.
Idag så gjorde jag och Lea inte så mkt vi gick till gymmets pool och solade och simade lite. Det var så jäkla varmt man kunde inte ens ligga där i 5 minuter. Men det var riktigt nice ändå kändes som en semester resort.
Nu på kvällen åkte vi till Chuy's en mexikansk restaurang ja beställde en taco sallad med guacamole mums! Sedan åkte vi till Culver's och jag köpte en pumpkin cheesecake glass (delicious!!).
Juste igår efter skolan så körde våran kompis ashley mig och lea till Subway. Efter det körde hon hem oss och så åkte vi till Deerbrook shopping center eller mall som dem säger här. Köpte en blå klänning, ett silvrigt halsband och tre bodysplash från bath and body works love that store! Fick även äntligen efter två veckors väntan äta min älskade pretzel (kringla) som däremot inte var så god tyvärr:( Jag väntade för länge att äta den så den blev typ torr men men huvudsaken var att jag fick den:p När Leas värdsyster ashley hämtade upp oss så på hem vägen åkte hon förbi Culvers så jag fick köpa min oxå efterlängtade chessecake concrete glass haha blev mycket godsaker denna veckan aja baja Louise!!
P.S. Lea säger hej till er alla
'
Chuy's
Lea
Min sallad plus min Lemonade såklart;)
Entré
Jag och Lea
Pretzels!!
Bästa<3
Bion i bakgrunden skit stor!!
Den blå klänningen jag köpte:)
'
Hihi tuggummi maskinerna:P
Kids rule hu?
Mer bilder kmr från homecoming bl.a. don't worry

Homecoming

Hellu det var längesedan!
Ville bara uppdatera vad som händer har inte riktigt varit på humör den senaste tiden. Nästa vecka ska jag byta värdfamilj just so you know. Om ni vill ha adressen kontakta mina föräldrar om ni inte får tag på mig.
Men iaf homecoming är på lördag och denna veckan har vi spirit week. Homecoming är en skoldans som äger rum i skolans cafeteria man klär upp sig och vissa hyr partybussar att åka till dansen med. Vissa har dejter vissa går bara med kompisar. Innan dansen åker man och tar bilder och åker sedan och äter på någon restuarang. Det ska bli jätte kul sska försöka ta bilder!
Spirit week: varje skoldag denna veckan har en speciell dresscode självklart behöver man inte klä ut sig men det är en rolig grej. I måndags var det marsian day alltså alien dagen (inte många som klädde ut sig tyvärr:P). Tisdags var nörd dagen och det var massor i skolan som klädde ut sig men inte jag då. Idag skulle man klä ut sig som en kändis var inte heller jätte många som gjorde det. Imorgon ska man mixa olika stilar och färger och på fredag ska man bära skolans färger alltså vitt, blått och rött. På fredag går man även på den traditionella homecoming matchen alltså american fotball. Efter matchen ska jag gå ut och äta med mina kompisar det ska oxå bli kul:)
Idag efter skolan åkte jag, Lea, Leas värdsyster och värdmamma och shoppade skor till homecoming. Vi gick till en massa skobutiker. Jag hittade en massa massa skor men köpt bara :P två par. Sedan bjöd Leas värmamma Amy på american cookies och en sandwich på mitt nya favo ställe :P Smörgåsarna var jättegoda!! En annan grej som är great med America är the refills!! Alltså när man köper läsk här om man e på ett matställe så får man gå och ta läsk hur många gånger man vill det är awsome!!
En annan grej som jag, Lea, Andrea och Shay gjorde i söndags var mums. Det är en traditionell texas grej. Man bär the mum på fredag i skolan och på matchen. Mums är gjorda av en massa band och ser lite ut som ett utställnings pris haha only in TEXAS!;)
Det var nog allt ska försöka uppdatera oftare:)
Fick även ett litet brev som låg på min säng när jag kom hem har ej öppnat det än men det ska bli spännande att se vem det är ifrån:D
Bilder kommer senare just nu funkar inte det att ladda upp:///

History

Hallu har inget nytt men hade history test idag ofc med frågor och 4 svarsalternativ åhh det är så skönt. Man behöver inte plugga mycket för att kunna få bra poäng på dessa testXD. Hade även matte och fysik test idag tror att båda gick bra.
Amy: Ska försöka ta mer bilder här och mer på mig :)


Amy this is for you<3;)


RSS 2.0