Skype med min "host family"

Hello!
Va hemma från skolan idag p.g.a. att jag var illamående och hade ont i halsen inte roligt när man hade ett stort prov imorse. Jag hade pluggat mycket och var redo och så fick jag inte göra det. Hoppas jag får göra om det så snabbt som möjligt.

Juste glömde att berätta om att jag skypade med min "host family" i lördags. Det va svinkul fast väldigt nervös även om det bara var via nätet. Hade inte så mkt att säga faktiskt det var mest dem som babblade på haha. Anledningen till att jag inte ställer så mkt frågor och skickar så många mail till dem är för att jag vill spara det tills det börjar närma sig rejält och tills jag träffar dem. För jag vill inte att det ska bli så att jag har ställt alla frågor om USA och deras familj innan jag ens har åkt det känns ju liksom inte lika spänande då. Upfatta mig inte fel jag vill verkligen verkligen prata med dem men kommer få en sån "utbytesstudentmania" (ni utbytesstudenter vet vad jag pratar om) att jag inte kommer kunna fokusera på skolan. Skolan måste vara min huvudprioritering för vill så gärna komma in på GTG.

Förutom "The Field" var även Taras college vänner med hehe. Hon sa att jag kommer få spendera mycket tid med henne och hennes kompisar :P haha inte så viktigt att veta men ändå. Tara snackade hela tiden hon pratade om allt vi kommer att göra, allt som händer i skolan bl.a. prom (omg längtar). Sedan pratade vi om vilka platser jag skulle vilja besök under året. Fast hade ingen anning p.g.a. jag inte hade hunnit kolla upp det än. Som sagt var är det lite mycket i skolan just nu. Vi kommer höra av oss till dem om ng veckor igen för att prata om praktiska saker. Men som helhet verkar de vara en jättebra, godhjärtad och speciell familj. En av deras dotter har down syndrom och de pratar mycket gott om henn ska bli kul att träffa henne.

Just nu sitter jag framför TV och degar. Kollar på 90210 och dricker en hallonsmoothie mmm. För er som inte har sett 90210 rekomenderar jag starkt att se den. Det är "High School" feeling i den och det gillar jag.;)
Den visas på tisdagar kl 20:00 på TV11 dock är det 3:ans säsong så kan vara lite svårt att hänga med. 

Ni får ha det så bra!

XOXO 90210


UPDATE!

Hejsan!
Det var väldigt längesedan jag uppdaterade min blogg. Jag har aldrig haft tid att hålla på att skriva och lägga in bilder. Men nu ska jag försöka uppdatera så mkt jag kan. Eftersom nu börjar det dra ihop sig till "my big adventure" USA alltså. Jag kommer skriva lite om förberedelserna och såklart under mitt år i USA.

Som sagt var det var längesedan och en massa saker har hänt. Jag har fått min placering yeaaay sååååå GLAD!! Jag kom tyvärr inte till mitt förstahandsval som var Arizona men jag är ändå nöjd. Jag kommer bo i en liten stad som kallas Humble i Texas och ligger 20 min från Houston, Amerikas fjärde största stad. Houston har ungefär 2,1 miljoner invånare vilket är fyra gånger mer än Göteborg. Det var verkligen posetivt med tanke på att jag tycker Göteborg är ganska så stort. En annan positiv grej är att det typ är varmt året om. Det är nog ungefär 30 grader där nu.

Skolan jag kommer gå på ligger ca. 10 min ifrån där jag ska bo och ligger i en stad som heter Atascocita. Skolan heter Atascocita High School. Skolan har ca. 3100 elever så det är en väldigt stor skola i jämnfört med vad jag har hört andra utbytesstudenter har kommit till.

Familjen jag ska bo hos heter The Field. Den består ut av mamma Anne och pappa Harold de har fyra döttrar Tara(19), Meghan, Alicia och Erin. Alicia bor i Stockholm och Erin bor utanför Manchester.

Mitt avresedatum blev den 16 augusti.

XOXO


 Atascocita High School

RSS 2.0