Skype med min "host family"

Hello!
Va hemma från skolan idag p.g.a. att jag var illamående och hade ont i halsen inte roligt när man hade ett stort prov imorse. Jag hade pluggat mycket och var redo och så fick jag inte göra det. Hoppas jag får göra om det så snabbt som möjligt.

Juste glömde att berätta om att jag skypade med min "host family" i lördags. Det va svinkul fast väldigt nervös även om det bara var via nätet. Hade inte så mkt att säga faktiskt det var mest dem som babblade på haha. Anledningen till att jag inte ställer så mkt frågor och skickar så många mail till dem är för att jag vill spara det tills det börjar närma sig rejält och tills jag träffar dem. För jag vill inte att det ska bli så att jag har ställt alla frågor om USA och deras familj innan jag ens har åkt det känns ju liksom inte lika spänande då. Upfatta mig inte fel jag vill verkligen verkligen prata med dem men kommer få en sån "utbytesstudentmania" (ni utbytesstudenter vet vad jag pratar om) att jag inte kommer kunna fokusera på skolan. Skolan måste vara min huvudprioritering för vill så gärna komma in på GTG.

Förutom "The Field" var även Taras college vänner med hehe. Hon sa att jag kommer få spendera mycket tid med henne och hennes kompisar :P haha inte så viktigt att veta men ändå. Tara snackade hela tiden hon pratade om allt vi kommer att göra, allt som händer i skolan bl.a. prom (omg längtar). Sedan pratade vi om vilka platser jag skulle vilja besök under året. Fast hade ingen anning p.g.a. jag inte hade hunnit kolla upp det än. Som sagt var är det lite mycket i skolan just nu. Vi kommer höra av oss till dem om ng veckor igen för att prata om praktiska saker. Men som helhet verkar de vara en jättebra, godhjärtad och speciell familj. En av deras dotter har down syndrom och de pratar mycket gott om henn ska bli kul att träffa henne.

Just nu sitter jag framför TV och degar. Kollar på 90210 och dricker en hallonsmoothie mmm. För er som inte har sett 90210 rekomenderar jag starkt att se den. Det är "High School" feeling i den och det gillar jag.;)
Den visas på tisdagar kl 20:00 på TV11 dock är det 3:ans säsong så kan vara lite svårt att hänga med. 

Ni får ha det så bra!

XOXO 90210


Kommentarer
Postat av: Isabelle

Frågestund på bloggen! Fråga precis vad du vill ^^

Kram!

2011-05-09 @ 18:22:44
URL: http://isabelleandersson.webblogg.se/
Postat av: ewelina

länka? :)

jag ska också till USA med explorius :)

KRAM

2011-05-17 @ 09:24:03
URL: http://evertsusa.blogg.se/
Postat av: Katt

Heej! Eftersom vi är vänner på facebook kanske vi kan länka, haha

kram agnes

2011-05-28 @ 16:18:50
URL: http://agneshastalavista.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0