Hollister holla!

Åhhh först och främst måste jag säga tack så jätte mkt för komentarerna från mina älskade familj och vänner skriver blir tårögd så fort jag läser en komentar. Det får mig att vilja komma hem seriöst!!! När jag hör att min släkt nyss har haft kräftskiva blir jag verkligen said!! Om jag hade varit hemma i Sverige hade jag antagligen sagt åh det kmr bli lame och orka lyssna på min pappa när han sjunger och spelar. Men just nu skulle jag göra vad som helst för att höra min pappa spela och se hela min släkt prata och ha skoj tsm. Jag älskar er mer än ni tror. Saknar er allihoppa för varje dag som går.
Okej men jag ska inte vara helt depressing nu förlåt!! Det hjälper att jag ner hur jag känner allt för det känns faktiskt bättre nu när jag har fått ur mig allt.
The best part av USA är alla typiska tjejgrejerna man kan göra!
Idag så åkte Tara, jag och hennes kompis och shoppade på olika ställen. Först åkte vi till "The mall" (älskar att säga det) och första affären vi gick till var forever 21 där jag köpte ett par short och ett sött linne. Sedan så gick vi till ofc Hollister min nya favo affär vill att alla mina kläder ska handlas där:P Dessutom får man 20% rabatt på nästa köp efter varje gång du handlar där vilket är awesome! Men iaf så köpte jag två par jeans dem är väldigt niceiga;) supernöjd. Efter det gick vi och fixade manikyr och pedikyr vilket också var dubbelt awesome! Man känner sig som en filmstjärna här helt seriöst! I affärerna är dem riktigt snälla och hjälper en med allting. De säger saker som t.ex. "Hey how are you today". Bara det gör så att man blir på bra humör.
Men iaf tillbaka till naglarna. Vi fick sitta i maffiga stolar med fötterna i ett fotbad vilket var så nice. Sedan klippte, filade målade och smörjde in fötterna och lite av benen. Efter det fixade jag akryll naglar med rosa glitter längst ut. Allt detta för wait for it 58 dollar vilket ungefär är 420 spänn. Det är riktigt billigt!!
Efter det åkte vi till en sportbutik och köpte allt jag behövde till fotbollen som shorts, t-shirt, fotbollsskor, fotbolssockar och sport BH tydligen är det ett måste för att få spela vilket är weird:P Men fick ändå allt detta för 83 dollar kan ni fatta!!:O Allt förutom strumporna och sport BHn var märke. När vi hade köpt allt skulle vi ta en snabb titt i affären bredvid som jag inte kommer ihåg namnet på. Men där hade dem some great deals let me tell you. Vi gick direkt till skorna jag behövde ett par flipflop och ett par high heels. Såå jag hittade ett par flipflop för 10 dollar (org. pris 19.90 dollar) plus att det var ett bra märke. Sedan köpte jag ett par Paris Hilton hög klackade skor för only 20 dollar (org. 49.99 dollar) vilket är extremt bra pris.
Juste glömde nämna att när vi var i gallerian så åt jag en chicken sallad sandwich som var supergod och efter det gick vi och köpte cookies från American Cookies hehe dem var goda!!
Emellan shopping var vi förstås tvungna att åka hem och äta. Men efter middagen så åkte vi direkt ut igen;) så vi åkte till Walmart och köpte nödvändigheter bl.a. en telefon som jag verkligen är arg på just nu orkar inte förklara:/ Sedan var vi tillbaka i gallerian igen för att lämna tillbaka ett par jeans som jag köpte på Palais royal igår för dem var ugly!! Var även tvungen att köpa en skolväska så vi gick till Aeropostale och där köpte jag en t-shirt som jag kan ha i skolan och en väska.
Ja jag vet mamma och pappa detta låter mycket förlåt!!! men hade inga kläder jag kunde ha i skolan och sportkläderna var jag tvungen att köpa plus mobilen. Okej jag var inte tvungen att fixa naglarna men hey hur ofta gör jag det lixom plus det var en good deal elrhur? anyways förlåt!!
Yupp detta var min dag crazy!!
Btw igår var jag och köpte glass på Cold stone åhh det var verkligen gott.
XOXO hoppas ni orkar att läsa XD jag skulle nog inte orkat:P
Jag valde cake batter och cotton candy med två oreos på toppen mums!
På nagel salongen hehe smygfoto:P
Köte denna igår på Palais Royal - Ralp Lauren Polo
Min nya telefon gillar den verkligen!
Skitsnygga enligt mig!
Älskar dessa Paris Hilton skor
Forever 21
Hihi glömde säga att jag köpte en tjocktröja från Hollister as well:)
Mina naglar söta!! Lite barnsliga men jag gillar det och det är huvudsaken!!:D

Kommentarer
Postat av: Nor Gül

Suuuperfina grejer o naglarna var ju hur fina som helst !! Jealous girl here :)

2011-08-21 @ 13:50:05
Postat av: Gisela

DAMN GIRL!

fan allt det låter ju inte heelt fel :P

Kul o höra att du fick ta tag i shoppingen du behövde ;D

PUSS <3

2011-08-22 @ 01:56:55
Postat av: Gisela

haha förlåt måste ba.



Party mix holla !

2011-08-22 @ 02:00:18
Postat av: Anette

Hi Louise, vad bra att du har köpt lite grejor som du kan ha bl a i skolan & naglarna var suuuupernaciga. Du behöver inte ha dåligt samvete.

Grym telefon!



Saknar Dig, Kramis mamma

2011-08-22 @ 08:22:07
Postat av: Hanne

Hej sötnos



Du får låta bli att skriv att du vill komma hem, min mascara rinner! <'3

Tänker på dig varje dag, hoppas du har det underbart, vet att din mamma och pappa saknar dig sjukt mycket för de pratade mycket om dig på kräftskivan!



Har så mycket jag vill säga och saknar din röst, måste skaffa skype känner jag..



Puss och kram!

saknar dig sjukt mycket



Hanne

2011-08-23 @ 19:49:27
URL: http://coronaonslow.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0