Askimsbadet

Heeej!!!
Idag var min första arbetsdag i kyrkan.
Jag gick upp klockan 7:20 vilket inte var så jätte tidigt men ändå. Jag gjorde mig i ordning och mamma körde mig till kyrkan. Efter en timma kom alla barn som tur va var det ganska lite barn idag ungefär elva st. Vi bestämmde oss för att åka till askimsbadet. 
Det tog en timme att åka dit och det var varmt som "hell" asså speciellt på bussen. Jag badade inte utan jag fick passa barnen istället efter dem flesta hade badat spelade vi volleyboll. Det gick inte direkt bra för mig hahaha. Efter ungefär 2 timmar åkte vi hem och bussen var mycket varmare än när vi åkte dit det var typ minst 30 grader.
Sedan var dagen avklarad lätt förtjänta pengar. Men iof så är jag as trött och varm nu.
Nu sitter jag här och chillar framför TV som vanligt. Men kl 19:00 blir det träning på cykeln. Sedan blir det mer läsning inför mopedprovet.

Ha de bra ute i den heta sommarsolen
xoxo summer

Brand

Sry sry sry asså jag e verkligen kass på uppdatering här på bloggen.
Men iaf på midsommar va det fullt ös haha ne bara skoja. I år fyllde min mamma år på midsommar så vi firade henne hemma med min moster och kusin. Efter att vi hade grillat och fikat åkte vi till farmor & farfars land. Där firade vi midsommar med min pappas släkt. Det var ganska eller ska man säga mycket trögt. Det enda vi typ gjorde var att äta och spela kubb. Kubb är inte direkt det roligaste jag vet så jag stannade inne. Btw det var dåligt väder och kallt så det va inte roligt att vara ute.
Vi sov över på landet till på lördagen och lämnade hundarna kvar för att jag ska börja jobba på tisdag. När vi åkte hem och vi nästan var framme och vi skulle precis köra upp för backen där vi bor så stoppade en polis oss. Han sa att det hade brunnit i tre hus på våran gata. Husen som brann var ganska nära mitt hus bara en gård bort. Som tur va så hade brandmännen stoppat branden när vi kom dit. Det huset där branden hade börjat var helt sönder bränt. Det ända jag tänkte på var stackars familjer. Man kan läsa artikeln här:
http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.399009-tre-radhus-utbranda

Idag har det inte hänt ng speciellt bara varit hemma och ätit godis som föresten jag ångrar så jädra mycket. Asså min mage e helt uppblåst. Det va allt så vi ses snart igen;)


xoxo

Tjuvåkning

Tjoo!
Sry för den dåliga uppdateringen men jag har haft fullt upp med skolan den sista tiden. Men "now i'm back" för det är äntligen sommarlov. Först åkte jag å Amy till Angered och där köpte jag en mascara. Sedan gick vi och badade och solade i stentjärn. Det va skit kallt man tappa typ känseln. Men efter en stund blev det ganska varmt. När vi kom hem tjuvåkte vi med moppen till affären hahaha. Fan va coola vi är:P
Snart ska jag ut igen och hitta på något annat kul.
xoxo


RSS 2.0